Okula Dönüş Döneminde Üniversite Öğrencilerine Destek Oluyoruz!

Fırsatlarla Dolu Pluxee Dünyasına Hoş Geldin!

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Pluxee oldu.

ol

Anında Pluxee'li Ol

uye

Üye İş Yerimiz Ol

ara

Pluxee Plus

kk

Vergi Avantajı Hesapla

Neden Pluxee?

Çalışanların iş ve sosyal hayatını, zengin ve kişiselleştirilmiş deneyimlerle daha keyifli hale getiriyoruz. Siz de Pluxee ile çalışanlarınızın esnek yan hak dünyasını tek bir noktadan tasarlayın, zengin ve dijital bir deneyime dönüştürün. Üstelik ödüllü müşteri hizmetleri ekibimiz her ihtiyaç anınızda yanınızda.

qw

Daha Kolay Kurulum ve Kullanım

ass

İhtiyaca Uygun Daha Fazla Çözüm

i4

Daha Hızlı Dijital Deneyim

ss

Daha Çok Fırsatla Dolu Bir Dünya

Farklı Ölçekteki Firmalara ve Çalışanlarına Özel Çözümlerimiz

Yemek Kartı

Pluxee Hediye

Pluxee Yakıt

Pluxee Ulaşım

Business Kart

Vergi Avantajınızı Hesaplayın

Pluxee Fırsatlar Dünyasına Katılın

Müşterimiz Olun

Pluxee ile çalışan bağlılığınızı artırmak çok kolay!

Üye İş Yerimiz Olun

Pluxee ile işinizi büyütmek çok kolay!

Club

Pluxee Plus

Kişiye özel indirim ve hediyelerle Pluxee'li olmanın artısını hisset.

uye2

Pluxee Geçen Üye İş Yerleri

Sektörün en yaygın üye iş yeri ağına sahip olan Pluxee’nin hizmetleri sayesinde Türkiye’nin 81 ilinde binlerce noktada çalışanlarınız kolayca hizmet alabilirler.

arka

Pluxee Mobil Uygulamasını İndirin

Pluxee İş Birlikleri ile Dijital Dünyada Avantajlar Sizi Bekliyor

gg
pp
qq
tt
cc
aa

Pluxee Bloglarımız ile Keyifli Okumalar!

Image
iş stresi

Çalışanlara Özel

Yoğun İş Stresiyle Başa Çıkmanın Yolları

Günümüz iş dünyasında, yoğun çalışma saatleri, artan sorumluluklarla beraber yaşanılan stres de artmaktadır. Stres, beraber çalışanların ruhsal ve bedensel dengesinin bozulmasına neden olabilmektedir. Dolayısıyla iş hayatında yaşadığımız strese karşı dirençli olmak ve bu stresi yönetebilmek oldukça önemlidir. İş stresinin neden olduğu olumsuzluklar iş hayatını kötü etkilediği gibi bireysel yaşantıyı ve iş – yaşam dengesini de olumsuz etkileyebilmektedir. Stres, fiziksel ve zihinsel bir etki yarattığı kadar iş verimliliğinin de düşmesine neden olan en büyük faktörler arasında yer almaktadır. Stres ile başa çıkma yöntemleri bu konuda çalışanlara destek olabilecek alternatifler sunmaktadır.

Daha fazla göster
Image
keto diyet

Sağlıklı Beslenme

Son zamanların popüler diyetlerinden biri olan ketojenik diyet, karbonhidratın hayatımızda çok düşük miktarda yer aldığı beslenme modelidir. Bu diyetin temelinde düşük karbonhidrat alımı gerçekleştirilirken yüksek protein ve sağlıklı yağ alımı yatmaktadır. Diyetin amacı vücudun enerji kaynağı olarak karbonhidratı kullanması yerine yağları kullanmaya zorlayarak fazla yağlardan kurtulmak ve kilo vermeyi sağlama amacı bulunur.

Image
kaizen

Çalışanlara Özel

Faiz oranları ekonomik dinamiklerin temel taşlarından biridir. Dünyanın önde gelen merkez bankaları, ekonomik istikrarı sağlamak ve enflasyonu kontrol altında tutmak amacıyla faiz oranlarını düzenler. ABD’nin merkez bankası olan FED (Federal Reserve) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bu düzenlemeleri aracılığıyla global ve yerel ekonomilerde önemli rol oynar. Bunun için ufak ve büyük çaplı fark etmeksizin her şirketin bu kararları takip etmeleri ve aksiyon almaları gerekmektedir.

Image
doğum yardım

Çalışanlara Özel

İş hayatında çalışanlar için verimlilik, başarı ve gelişim daima önemlidir. Ancak bazı durumlarda ara vermek gerekebilir. Kadın çalışanların doğum süreçlerinde iş yaşamından bir süre uzak kalması, özel yaşamında büyük önem taşır. Bu durumlarda şirketler çalışanlara doğum izni gibi haklar tanımakla yükümlüdür. Ayrıca yeni ebeveynler doğum yardımı hakkından da faydalanabilir. Şirketlerin ayni yardım olarak da çalışanların motivasyonu artırmaya yönelik sunduğu bu yardım SGK tarafından da karşılanmaktadır.